$model->forditva()->cim

Home staging

Avagy miképp adhatjuk el ingatlanunkat a lehető leggyorsabban és a legmagasabb áron. Ez több, mint lakberendezés. A vevő szemével kell nézni a teret, mi teszi vonzóvá, tetszetőssé az ingatlant. Az érzékekre hatunk, gyorsan és észrevétlenül.

A legértékesebb vagyontárgyunk az ingatlanunk. Attól a pillanattól kezdve, hogy eldöntöttük, eladjuk, a hely, mely korábban az otthonunk színteréül szolgált, árucikké válik. Piacra kerül, versenyez a hasonló, eladásra kínált környékbeli ingatlanokkal, így fel kell készítsük az új helyzetre.

 

árcsökkentés vs. értéknövelés

Hetek, hónapok teltek el, s nem érti, miért nem jött legalább egy valaki, akinek pont az Ön ingatlana kell? Árcsökkentésen gondolkozik?

Ha szakemberrel egyeztetve határozta meg az árat, akkor más lehet az ok, és a megoldás is máshol keresendő. Manapság, mikor egy egyszerű, csipp-csupp, hétköznapi tárgy eladásához is részletes marketingtervet készítenek és komoly, szakmai gárdát toboroznak össze, nem tehetjük meg, hogy egy sokmillió forintos vagyontárgyat - az otthonunkat, melyért hosszú éveken át keményen dolgoztunk - értékén alul adjunk tovább.

Ne döntsön ösztönösen, menekülve a nehéznek tűnő helyzetből, inkább tudatosan készítse fel lakását eladásra! Hozza ki a maximumot belőle, hogy bárki fordul is meg Önnél, érzékelhesse pozitívumait, lássa, a benne rejlő lehetőségeket!

 

az ingatlan felkészítésE eladásra

A home staging egy jól bevált módszer, mely már több évtizede bizonyítja létjogosultságát, nem csak az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában, de egyre inkább hazánkban is. S tán nagyobb szükség van rá, mint valaha, hisz a gazdasági válság mindenhol otthagyta kéznyomát, és ez alól az ingatlanpiac sem kivétel.

A home staging célja, hogy az ingatlan kiemelkedjen kategóriájából, s az érdeklődő első pillanatra beleszeressen, meglátva benne álmai otthonát, vagyis, potenciális vevő váljék belőle. A home staging lakberendezés, pszichológia és marketing egyben.

 

energiatakarékos és hatékony

A cél, minél kisebb idő-, energia-, és pénzbefektetésből a lehető legnagyobb változást elérni úgy, hogy az ingatlan gyorsan és jó áron keljen el. Nem szükséges új ülőgarnitúrát vásárolni, először is a meglevő darabokból kell kihozni, amit csak lehet.Természetesen felmerülhetnek költségek, de az ingatlan értékének maximum 3%-át érheti el.

S miért költsön ingatlanára, mikor épp szabadulna tőle? Mert megtérül a befektetés. A statisztikák szerint az eladásra felkészített ingatlanok eladási ideje átlagosan a felére csökken, valamint az ingatlan értéke 8 -15%-val megnő, ráadásul, mivel előbb jutunk a pénzünkhöz, előbb is valósíthatjuk meg terveinket, s a befolyt összeg máris Nekünk kamatozik.

Vissza

Ajánlatkérés

Konkrét igény esetén kérj személyre szabott ajánlatot az alábbi űrlap gyors kitöltésével!