szoveg->forditva()->cim
szoveg->forditva()->cim
 
„A luxus: csillogás, finomság, elegancia. És ami a talán a legfontosabb:
 
                        mindezekből a mérték!”
"A harmónia számomra AZT jelentI:
 
                                     otthon VAGYOK."

Rólam

Mosolyogva gondolok vissza gyerekkori önmagamra, aki kisiskolásként tetőtéri sarokszobáját is képes volt pár havonta átrendezni - fittyet hányva mindennemű kötöttségre, beépített szekrényekre, a tetősík számtalan törésére, mindezt jellemzően a családtagok legnagyobb „csodálatára”. De hagyták…

Valószínűleg itt indult, s - bár némi kitérővel, a vélt realitások talaján állva elsőként közgazdásszá képeztem magam - a vágy, hogy lakberendezéssel foglalkozhassak, nemhogy csillapodott volna, csak erősödött bennem. Egyesítve családunk két ’vérvonalát’, a művészit és az üzletit, a kettő határán, a kettő erejét ötvözve, megtaláltam az utam, s ma már tudom, ez számomra egy életre szóló hivatás!

Célom az esztétikum, a funkció és a stílus egységén keresztül olyan szemet gyönyörködtető, harmonikus enteriőrök kialakítása, amelyek egyediségükben - a felismerhető stílusjegyeimen túl - magukban hordozzák az egyéniséged, figyelembe veszik igényeid, s a tér kínálta lehetőségekből kihozzák a maximumot úgy, hogy az minden képzeleted felülmúlja.

Honlapomon hasznos ötleteket, praktikákat is találsz, hogyha egyedül szeretnél belevágni otthonod berendezésébe, de készséggel ajánlom segítségemet, ha bizonytalanul lépdelsz a lakberendezés talaján.

Bízva abban, hogy számodra is nyújthatok valami ’pluszt’, kellemes böngészést kívánok!

 

+36 (20) 350 4012
7627 Pécs, Nagymeszes dűlő 39.