Kozmetikai szalon

Két fiatal és ambíciózus cégtulajdonos keresett meg a következő megbízással: egy franchise rendszerhez csatlakozva szeretnének egy elegáns, a magas színvonalú szolgáltatásaikhoz illeszkedő kozmetikai szalont megterveztetni.

A  franchise elvárások szigorúak voltak, de végül sikerült megtalálni a közös nevezőt a cégtulajdonosok, a franchise előírások és a vendégek várható igényei között. A tulajdonosok modern, letisztult tereket szerettek volna látni, amely egyúttal a profilhoz illeszkedő térszervezésre kellett, hogy épüljön.

A látványterveken látható helyiség szolgál a bejelentkezésre, egyúttal itt kényelembe is helyezhetik magukat a vendégek. A kellemes megvilágítással, sok ülőfelülettel hangulatos teret sikerült teremteni, hogy a belvárosi zajból, rohanó mindennapjainkból belépve egy nyugodt, kikapcsolódásra alkalmas hely fogadja őket. A letisztult formák, szürkék különböző árnyalatai és a nagy, világos tér miatt a férfiak is kellemesen érzik magukat, de mivel az elsődleges célcsoportot a hölgyek alkotják, így az enteriőrök szín- és formavilágát lágy ívekkel, puha anyagokkal, elegáns kárpittal, finom színekkel lágyítottam.

A megbízás részét képezte még a kezelő helyiség és az előtér megtervezése is. A váró helyiség stílusvilágát követik ezek a helyiségek is, így már belépéskor kellemes atmoszféra fogadja a vendégeket. A tavasz során a tulajdonsok le is bonyolították a kivitelezési munkálatokat, így a nyáron megnyitott a szalon. Látva a cégtulajdonosok sugárzó mosolyát én is elégedett vagyok!

Fotó:           Kiss ’Gadget’ Zoltán

 

Dátum: 2015. március
Hely: Pécs
Vissza
+36 (20) 350 4012
7627 Pécs, Nagymeszes dűlő 39.