szoveg->forditva()->cim

DesignPécs 2016

Szeretnél igazi otthont? Inspiráló munkahelyet az alkalmazottaidnak? Ügyfélkörödnek megnyerő fogadóteret?

Jelentkezz egy díjmentes konzultációra a Vátyi Erika Interior Design-hoz, ha szeretnél új megközelítésből ránézni, mit lehet a rendelkezésre álló térből kihozni! A DesignPécs keretében 2016. szeptember 24-én 14 órától 3 jelentkezőnek segítek közelebb kerülni a céljához!


 
Mit nyújt számodra ez a konzultáció?

Olyan instrukciókat, gyakorlati tanácsokat kapsz, amelyek segítségével el tudsz indulni a tervezés útján. Most még valószínűleg azt érzed, káosz van a fejedben, túl sok minden tetszik, de nem tudod, hogy fogj hozzá a munkához, hová és kihez fordulj a problémáiddal. A beszélgetésünk során támpontokat adok az elinduláshoz, segítek a koncepció megfogalmazásában, az első lépések megtételében.

 

Mit kell még tudnod?

A konzultáció ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Mindössze 3 jelentkezőnek lesz rá lehetősége a DesignPécs keretében, hogy igénybe vegye a 12 000 Ft értékű szolgáltatást. A konzultációra 2016. szeptember 24. 14:00 órától lesz lehetőség a DesignPécs központi helyszínén, a Főtér Bárban (7621 Pécs, Széchenyi tér. 1).

 

a jelentkezés módja

Az info@vatyierika.hu e-mail címen tudod jelezni részvételi szándékodat. Kérlek, írd meg, miért is szeretnél részt venni a konzultáción, milyen teret szeretnél berendezni, mit szeretnél megvalósítani, milyen problémára, igényre keresel megoldást. A konzultáció akkor lesz a leghatékonyabb, ha előzetesen küldesz nekem az érintett helyiségről alaprajzot, néhány fotót, és te is felkészülsz a kérdéseiddel. Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 22. 24:00. A nyertes jelentkezőkkel 2016. szeptember 23-án felveszem a kapcsolatot a pontos időpontegyeztetés céljából.

 

Jelentkezz még ma!